KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Policie zatkla lupiče, který v Karlových Varech přepadával lázeňské hosty

Karlovarští kriminalisté zatkli jednatřicetiletého cizince, který přepadával a okrádal lázeňské hosty. Vyšetřovatelé zadokumentovali zatím pět případů, jejich počet může ale ještě narůst.


"Muž byl obviněn z loupeže, krádeže a porušování domovní svobody,“ řekl Právu mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta. Zatím je v cele předběžného zadržení a čeká na rozhodnutí soudce, zda jej pošle do vazby.

Své oběti si lupič vyhlížel mezi cizinkami, které si přijely do lázní odpočinout. K loupežím docházelo ve městě během září. „Poprvé cizinec udeřil na náměstí Republiky. Vytipovanou ženu praštil rukou do spánku a následně jí z krku strhl dva zlaté řetízky, s nimiž z místa utekl,“ uvedl Valenta. K dalším přepadením došlo na Goethově stezce a na ulici I. P. Pavlova.

Poslední případ kriminalisté evidují na křižovatce ulic Kolmá a Petřín.  „Zde obviněný zezadu přistoupil k ženě a chtěl jí vzít kabelku, kterou držela v ruce. Při přetahování oba upadli na zem. Útočník  pak ženě šlápl do slabin a vytrhl jí kabelku z ruky. Kabelku si okamžitě uschoval do bílé papírové tašky. Na útěku ho chytli kolemjdoucí, sebrali mu ukradenou kabelku ale zadržet se jim ho nakonec nepodařilo,““ popisoval Valenta jednání podezřelého.

Během vyšetřování případů, kriminalisté zjistili, že muž také vnikl do dvou bytů. V Karlových Varech. Z prvního si odnesl nalezenou elektroniku, z dalšího odcizil věci v hodnotě 151 tisíc korun.

„Obviněný tak způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku přesahující 216 tisíc korun. Kriminalisté odcizenou elektroniku zajistili v místním bazaru a následně jí vydali majiteli. Při domovní prohlídce u obviněného kriminalisté zajistili různý důkazní materiál, který budou nadále vyhodnocovat,“ uzavřel Valenta.


(Zdroj: Krimi Zprávy Karlovy Vary)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOJDA JIŘÍ
* 28.4.1981 pohřešovaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín